YENİDEN ADAY OLAN BAŞKANIMIZ ADAY TANITIM TOPLANTISINDA

Belediye Başkanımız Recai VURAL Adalet ve Kalkınma Partisinin Ankara'da gerçekleştirdiği Mahalli İdareler Seçimi Aday Tanıtım Toplantısında..

Adalet ve Kalkınma Partisince yeniden Pertek Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Recai VURAL, Ankara Arena'daki aday tanıtım toplantısına katıldı. Göreve geldiği 2014 yılından itibaren Pertek ilçesine büyük projeler kazandırdıklarını ve huzur ve sükunet içerisinde, bir olmanın verdiği güçle daha büyük projelere imza atmak ve ilçemizi hakkettiği değere ve vizyona ulaştırmak için 5 yıl daha Belediye Yönetimine talip olduğunu ifade eden Recai VURAL; "Memleket İşi, Gönül İşi" sloganı ile seçim çalışmalarına başlayacaklarını ve tüm Perteklilerin başkanı olmak için çabalayacaklarını söyledi.