ATATÜRK'ÜN PERTEK'E GELİŞİNİN 80.YIL DÖNÜMÜ COŞKU İLE KUTLANDI

17 Kasım Atatürk'ün Pertek İlçemize gelişinin 80. Yılı, Pertek Kapalı Spor Salonunda yapılan coşkulu etkinlikle ile kutlandı.

Bu yıl 80. Yıldönümü kutlanan 17 Kasım Atatürk'ün Pertek'e Gelişi, Pertek Kapalı Spor Salonunda yapılan bir dizi etkinlliklerle kutlandı. Açılış konuşması Belediye Başkanımız Recai VURAL tarafından yapılan etkinlik, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesi, folklör ekibi gösterisi, pamuk şeker ve yiyecek ikramı ikramı sonrasında Urfa ilinden gelen Sıra Gecesi ekibinin söylemiş olduğu türkülerle son buldu.