KÜÇÜK KAPASİTELİ KESİMHANE İHALESİ SONRASI SÖZLEŞME İMZALANDI

Belediye Başkanımız Recai VURAL'ın yoğun gayretleri sonrasında İlçemizde 30 yıldır yapılamayan Küçük Kapasiteli Kesimhane Yapım İşi ihalesi sonrası Yapım İşi İhale Sözleşmesi imzalandı.

DAP İdaresi tarafından %90 lık kısmı hibe ile karşılanan ve %10'luk kısmı Belediye Özkaynakları ile yapılacak olan ve yaklaşık 700.000 TL'lik bir yatırım sonrasında tamamlanacak projenin İhale Sonrası Yapım Sözleşmesi taraflarca Başkanlık Makamında imzalandı.

Ankara Ticaret Odasına kayıtlı Meztaş Ltd. Şti.nce önümüzdeki hafta içerisinde yapımına başlanacak ve yıl sonuna kadar bitirilmesi hedeflenen Küçük Kapasiteli Kesimhane, İlçemize hayırlı olsun.