RAFTİNG'DE TÜRKİYE 1.Sİ YİNE PERTEK BELEDİYESPOR

2018 sezonu rafting Türkiye şampiyonası 3.ayağı 12-16 Eylül 2018 tarihleri arasında Van-Çatak’da düzenlendi.

59 takımın katıldığı müsabaka da Pertek Belediyesi Spor Kulübü Açık Yaş Bayan Takımımız 4 gün süren Nehir İniş, Slalom ve Kafa Kafaya Yarışlarında tam puan alarak Türkiye 1.si olmuşlardır.   Nisan/2018  Muğla-Dalaman, Mayıs/2018 Tunceli-Munzur ve  son olarak Eylül/2018 Van-Çatak  şampiyonalarını kazanan takımımız, bu başarıların tesadüf olmadığını bir kez daha göstermişlerdir.

Sporcularımızın her zaman yanında olup maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Recai Vural; “Bu sezon rafting milli takımına 3 sporcu gönderdik ve İtalya’da Dünya Şampiyonası’nda Ülkemizi temsil ettiler. Bu durum bizim için bir gurur kaynağıdır. Biz daha başarılı olmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Müsabakada 1.olup bizi gururlandıran Açık Yaş Bayan Takımımıza ve küçük bir olumsuzluk yaşayıp 4. olan U19 Bayan Takımımı tebrik ediyor, desteklerinden dolayı başta Sayın Valimiz Tuncay Sonel’e, emeği geçen antrenörlerimize ve bize bu gururu yaşatan sporcularımıza teşekkür ederiz.” açıklamasında bulundu.