BELEDİYE BAŞKANIMIZ RECAİ VURAL’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Pertek Belediye Başkanımız Sayın Recai VURAL’ın Ramazan Bayramı için yayınlamış olduğu tebrik mesajıdır:

“Bilindiği üzere Bayramlar; milli ve manevi duyguların zirveye çıktığı, toplumda birlik, beraberlik, sevgi ve saygının pekiştiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu müstesna günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını tebrik eder, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlık alemine hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim.”

Pertek Belediye Başkanı