PERTEK BELEDİYE SPOR R4 RAFTİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Pertek Belediye Spor Rafting Takımı; 04-09 Nisan 2018 Tarihleri arasında Muğla / Dalaman'da düzenlenen R4 Rafting Türkiye Şampiyonasına 2 Bayan takımı ile katıldı. U 19 ve Açık Yaş Bayanlar Kategorilerinde bütün etaplarda tam puan alarak şampiyon oldular.

Müsabakaya Tunceli'yi temsilen katılmamız için katkılarını esirgemeyen Tunceli Valisi - Tunceli Belediye Başkan V. Sayın Tuncay SONEL' e ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik KARA'ya teşekkür ederiz. Spora ve sporcuya kesintisiz desteğimiz devam edecektir. İlimize ve İlçemize bu başarılar hayırlı olsun.  Recai VURAL / Pertek Belediye Başkanı