SODES KAPSAMINDA KANO SPORCULARIMIZ KÖYCEĞİZ'DE..

Tunceli Valiliği Koordinasyonunda Pertek Belediyesince yürütülen veKalkınma Bakanlığı tarafından finanse edilen  "Keban Barajı Çocuklarımıza Kucak Açıyor Projesi" kapsamında 30 sporcumuz, 2 eğitmen ve Proje Koordinatörü eşliğinde 28.03 - 02.04.2018 tarihleri arasında Muğla Köyceğiz'de düzenlenen "Bahar Kupası Yarışları ve Milli Takım Kampı"na katılmışlardır.

Sorcularımız hem kamp yapma hem de Milli  Sporcularla antrenman yapma fırsatı bulmuşlardır. Burada yapılan Bahar Kupası yarışlarını seyretme imkanı bulan sporcularımız 02 Nisan itibariyle Pertek'e geri döndüler.