ORMAN HAFTASI ETKİNLİĞİ ÇERÇEVESİNDE İLÇEMİZDE FİDAN DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlçemizde Orman Haftası çerçevesinde 26/03/2018 Pazartesi Günü Fidan Dikimi Etkinliği gerçekleştirildi.

İlçemizde Orman Haftası etkinliği kapsamında İlçe Kaymakamımız Arif GÜL, İlçe Belediye Başkanımız Recai VURAL, İlçemiz  Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Öğretmen, Öğrenci,Öğrenci Velileri ve Belediyemiz çalışanlarınca 'Fidan Dikimi Etkinliği' düzenlendi.

Atatürk İlkokulu tarafından organize edilen program,okul önündeki etkinlik sonrasında Belediyemizce tahsis edilen ve ağaç dikim yerleri hazırlanan araziye İlçe Kaymakamımız Arif GÜL, İlçe Belediye Başkanımız Recai VURAL, İlçemiz  Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Öğretmen, Öğrenci,Öğrenci Velileri ve Belediyemiz çalışanları tarafından gerçekleştirilen fidan dikme etkinliği ile son buldu.

Atattürk İlkokulu Hatıra Ormanı olarak adlandırılan alanda her bir fidana öğrenciler tarafından üzerinde adları yazılı olan künyeler asılarak daha sonrasında künyelerinin asılı bulunduğu ağaçaların bakımının yine künye sahibi öğrenciler tarafından yapılması hedefleniyor. Bu sayede öğrenciler ağaç gelişim aşamalarını yakından takip etmesi sağlanacak.