BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YENİ YIL MESAJI

Pertek Belediye Başkanı Recai VURAL yeni yıl mesajı yayınladı.

Başkan Recai VURAL’ın yeni yıl mesajı şöyle:

“Büyük acıların, hüzünlerin hafızamızda tazeliğini koruduğu bir yılı geride bırakıp; daha aydınlık, daha mutlu yarınlara ulaşma umuduyla 2018 yılını karşılıyoruz. Yeni bir yılı karşılamaya hazırlandığımız bu günler; yaşamanın güzelliğini hissetmek için önemli olduğu kadar, gerek birey gerek devlet olarak geride kalan yılı değerlendirmek, eksiklerimizi görmek, yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı tespit etmek ve geleceğimizi planlamak açısından da önemlidir.

'ÇOK ÇALIŞMALIYIZ'

Umudumuzu, kararlılığımızı ve güvenimizi hiçbir zaman yitirmeden, devlet-millet işbirliğiyle ilçemizin gelişmesi ve mutlu yarınlara ulaşması için çok çalışmalıyız.

İdeallerimizi en üst seviyede gerçekleştirmek için, hep birlikte sorumluluklarımızı yerine getirecek ve birlik, beraberlik, sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışma duyguları içinde geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 2018 yılının ilçemizde yaşayan herkese, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, sağlık, mutluluk getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım."