CANLI HAYVAN PAZARI KURBAN BAYRAMI'NDA HİZMET VERECEK

Belediyemiz çalışanlarınca bugün temizlik çalışmaları titizlikle yapılan "Canlı Hayvan Pazarı"  Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlarımıza ilk kez hizmet verecek.

İlimizde ilk olma özelliği taşıyacak olan ve DAP Kapsamında %95'i DAP İdaresi tarafından finanse edilen "Canlı Hayvan Pazarı"  Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlarımızın hizmetine açılmış olacak.

Belediyemiz çalışanları tarafından gerçekleştirilen temizlik çalışmalarını bizzat yerinde inceleyen ve 2017 Yılında Hayvan alım ve satımlarının Kurban Bayramı öncesinde "Canlı Hayvan Pazarı'nda" yapılacağının müjdesini veren Belediye Başkanımız Recai VURAL, "İlimizde tek olma özelliği taşıyan bu icraatımızı İlçemize kazandırmanın ve vatandaşlarımızın  hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz" açıklaması yaptı.

Temizlik çalışmaları Pertek Termal Otelde, Belediye Başkanımızında katılımı ile temizliğe katılan Belediyemiz Çalışanları için hazırlanan kahvaltı organizasyonu ile son buldu.