HENTBOL TAKIMIMIZ 2.LİGE YÜKSELDİ

Pertek Belediyespor Kulübü Bayan Hentbol Takımı artık 2. Lig'de...

Takımımız bugün Ankara Çankaya'da yapılan 2. Lig'e yükselme karşılaşmalarında Kütahya Cezaevi Bayan Hentbol takımını 32-30 yenerek 2. Lig'e çıkmayı garantiledi. Görevli olarak Ankara'da bulunan Belediye Başkanımız Sayın Recai VURAL, yoğun programına rağmen takımımızı desteklemek ve oyuncuları yalnız bırakmamak için karşılaşmanın yapıldığı Çankaya'daki salonda hazır bulundu. Eski Pertek Kaymakamlarımızdan Sayın Memiş İNAN da karşılaşmayı izleyerek oyuncularımıza destek ve moral verdiler. Kalben, her daim Pertek sevgisini devam ettiren ve her fırsatta dile getiren Sayın Kaymakamımız Memiş İNAN'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Oyuncularımızı ve hocalarımızı tebrik ediyor, yaşattıkları gururdan dolayı teşekkür ediyoruz.