PERTEK BELEDİYESPOR KULÜBÜ HENTBOL TAKIMINDAN BİR GALİBİYET DAHA

Belediyemiz Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı deplasmanda, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Bayan Hentbol Takımını 38-21 yenerek Grubunda ikinci sıraya yükseldi.

Takımımızın 04.07.2017 Salı Günü Kütahya Cezaevi Bayan Hentbol takımı ile yapacağı karşılaşmayı kazanması durumunda 2. Ligi garantilemiş olacak. Ve ilk 4 takım arasındaki sıralama karşılaşmalarına çıkacak. Bayan Hentbol Takımımızın bu başarısı için Belediye Başkanımız Recai VURAL oyuncularımızı tebrik ederek; " Spora ve sporcularımıza verdiğimiz desteği arttırarak devam ettireceğiz. Vizyon ve misyonu olmayan ve hala Pertek'i bir kasaba olarak kalmaya zihinlerinde mahkum edenlere rağmen büyük düşüneceğiz, ufkumuzu daha da genişleteceğiz ve her alandaki başarılarımıza sportif başarılarımızı ekleyerek bize haksız eleştirilerde bulunanlara en güzel cevabı vereceğiz." dedi.