BELEDİYE BAŞKANIMIZIN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Recai VURAL Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yayınladığı mesajında Milletimizin en önemli değerlerinden olan sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan Bayramı’na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan VURAL, “Bayramlar, sevinç ve kederlerimizin paylaşıldığı, birlik, beraberlik ve dayanışmamızın pekiştirildiği, insani ve dini hassasiyetlerle ihtiyacımız olan bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı dayanışma günleridir” diye konuştu.

“Dostluk bağlarının güçlenmesi için büyüklerimizin, yaşlılarımızın, muhtaç, yoksul, kimsesiz ve hasta olan her yaştaki vatandaşlarımızın ziyaret edilerek hatırlanması, onlara yalnız olmadıklarının hissettirilmesi bayramları daha anlamlı kılacak ve manevi duygularımızı güçlendirecektir” diyen VURAL, “Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan Bayramının, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesi temennisiyle tüm Perteklilerin Bayramını kutlar, sağlık  ve mutluluklar dilerim” ifadelerini kullandı.