ÜMRANİYE BELEDİYESİ PERTEK'TE İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

​    Ümraniye Belediyesi'nce, "Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında, İlçemizde "Gönlümüz Bir Soframız Bir" adlı iftar programı düzenlendi.

İftar Programına Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa KÜÇÜKKAPDAN ve Belediye Başkanımız Recai VURAL ile Pertek Kaymakamı Erkan KAÇMAZ ve Adalet ve Kalkınma Partisi İl ve İlçe Başkanları ve çok sayıda Pertek'li hemşehrimiz katıldı. Tasavvuf Müziği dinletisi, ilahiler ve Kuran tilaveti, Protokol konuşmalarının ardından iftar saati girmesi ile iftarlar yapıldı. Huzur içinde geçen iftardan dolayı Pertekliler Ümraniye Belediyesine teşekkür ettiler.