BAŞKANIMIZIN RAMAZAN AYI MESAJI

Belediye Başkanımız Recai VURAL Ramazan Ayı münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Mesaj şöyle:

"Barış, huzur ve esenlik ayı olan Şehr-i Ramazan'a ulaşmış bulunmaktayız. Bu akşam ilk teravih namazımızı kılacak ve gece de bereketli sahur yemeği yiyeceğiz.

Milletçe, bu ayın huzur ve esenliğini içimizde deruni olarak hissederek; sosyal sorumluluklarımız için en ideal zaman dilimi olan Ramazan ayını fırsat bilip, dinî ve insani vecibelerimizi insanlığa yakışır bir şekilde yerine getireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazanınızı tebrik eder; Yüce Mevlâ'dan Türk İslam Alemine hayırlar ihsan etmesini niyaz ederim."

Recai VURAL - Pertek Belediye Başkanı