BAŞKANIMIZIN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanımız Recai VURAL, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Mesaj şöyle:

"Bundan 98 Yıl önce Samsun'da başlayan Milli Mücadelemiz, 29 Ekim 1923'te Cumhuriyetin ilanı ile taçlandırıldığı gibi; "Yeni Türkiye" yolunda atılan adımlar, hamleler Cumhuriyetimizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracaktır.

Bu büyük vazifeyi yüklenecek olan gençlerimizin, 19 Mayıs ruhunu her zaman taze tutacaklarına olan inancım hiç değişmeyecek.

Toplumumuzun her tabakasında bu ruhun yayılması için tüm gücümüzle çalışmalıyız. Unutmamalıyız ki; tarihin bize yüklediği misyon için mefküremiz ve menzilimiz "YURTTA SULH CİHANDA SULH" olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum."

Recai VURAL / Pertek Belediye Başkanı