BAŞKANIMIZIN "ANNELER GÜNÜ" VE "BAŞSAĞLIĞI" MESAJI

Belediye Başkanımız Recai VURAL "Anneler Günü" münasebeti ve Marmaris'te yaşanan acı kaza sebebi ile bir mesaj yayınladı. Mesaj şöyle:

" Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) Hadis-i Şerifinde “Cennet Annelerin ayakları altındadır.” övgüsüne mazhar olan.. Bitmek bilmeyen sabrın, affediciliğin, fedakârlığın, sevgi ve saygının timsali annelerimizin “Anneler Günü”nü kutluyor;

Bu günü özel bir organizasyonla kutlamak için İzmir Buca'dan Marmaris'e gitmek için yola çıkan ve feci bir kazada hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ve kederli aileleri ile tüm milletimize başsağlığı diliyorum.

Annelerimiz için yarın düzenleyeceğimiz etkinliği bu üzücü olaydan dolayı ileri bir tarihe ertelediğimizi belirtmek istiyorum."

Pertek Belediye Başkanı