İLÇE HASTANESİ ZEMİN ETÜT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Pertek İlçe Hastanesi inşaatı için zemin etüt çalışmaları başladı.

Belediye Başkanımız Recai VURAL; "Seçim vaatlerinden biri olan İlçe Hastanesini gerçekleştirmek için Belediyece arsasının temininde büyük katkıda bulunulduğunu ve hastane inşaatının ilk adımı olan zemin etüt çalışmaları kapsamında sondaj çalışmalarının başlaması ile hastane inşaatının başladığını ve en kısa sürede bitirileceğini belirterek, ilçemize şimdiden hayırlı olmasını dilediğini" söyledi.