BELEDİYEMİZ VE ELAZIĞ MEDİCAL PARK HASTANESİNDEN İŞBİRLİĞİ

Belediyemiz ve Elazığ Medical Park Hastanesinden; İlçemizdeki ihtiyaç sahibi, yaşlı ve engellilere yönelik işbirliği..

Belediyemiz ve Elazığ Medical Park Hastanesi arasında yapılan anlaşma neticesinde; İlçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi, yaşlı ve engelli vatandaşlarımız ücretsiz olarak haftada belirlenecek bir günde Elazığ Medical Park Hastanesinde muayeneleri yapılacaktır. Elazığ'a gidiş ve gelişleri Belediyemizce sağlanacaktır.

İlgililerin Belediyemize müracaatları gerekmektedir.