BAŞKANIMIZIN MİRAÇ KANDİLİ TEBRİK MESAJI

Belediye Başkanımız Recai VURAL, Bu geceki Miraç Kandili münasebeti ile bir tebrik mesajı yayınladı. Mesaj şöyle:

" Recep Ayının 27. gecesi olan Mİrac Gecesinde, Âlemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV), birçok zahmetler ve hüzünler çektiği o yıl, Rabbimizin büyük tesellisi ile yani Mirac'a çıkarak bizzat Alemlerin Rabbi tarafından teselli edilmiş ve birçok manevi hediyelerle geri gelmiştir. Kur'an-ı Kerim bu geceyi önemle zikretmektedir.

Bu gecenin taşıdığı feyz ve bereketten istifade etmek için elimizden geldiğince bu geceyi ibadetlerle, dualarla ihya etmeliyiz. Milletçe ve Ümmetçe yaşadığımız bu sıkıntılı zamanlarımızın, topyekün edeceğimiz dualarla, niyazlarla tıpkı Peygamber Efendimiz'in (A.S.M) kavuştuğu tesellinin bir cilvesine mazhar olacağımızı unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Miraç Kandilinizi tebrik eder; Milletimize ve tüm İslam Alemine huzur ve intibahlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederim. "

Recai VURAL - Pertek Belediye Başkanı