BAYAN VOLEYBOL TAKIMIMIZ 1. LİG YOLUNDA NAMAĞLUP LİDERLİĞİNİ DEVAM ETTİRİYOR.

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Pertek Belediyesi Bayan Voleybol Takımımız grupta namağlup liderliğini sürdürüyor.

2. Yarıya hızlı başlayan Bayan Voleybol Takımımız grupta 2. sırada bulunan Diyarbakır Amedspor'u 3-0 mağlup ederek namağlup liderliğini devam ettirdi. Bu hafta sonu Batman Belediyespor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam eden takımımızı antrenmanlarda yalnız bırakmayan Başkanımız Recai VURAL;  " Takımımızın moralinin yerinde olduğunu ve tüm ekip olarak şampiyonluğa olan inançlarının tam olduklarını, Belediye olarak tüm imkanlarımızı takımımıza tahsis ettiğimizi belirtti."

Takımımızın Puan durumu, Fikstür ve haberleri için Türkiye Voleybol Federasyonunun aşağıdaki linkine tıklayınız.http://www.tvf.org.tr/icerik/453/