PERTEK'TEN HALEP'E UZANAN KARDEŞLİK ELİ GÖRÜNTÜLERİ

Pertek'ten Halep'teki kardeşlerine uzanan kardeşlik eli görüntüleri..

Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığının Koordinatörlüğünde başlatılan ve tüm yurtta yoğun katılım sağlanan "Halep'te İnsanlık Ölmesin" Yardım Kampanyası çerçevesinde İlçemizde de başlatılan yardım kampanyasına büyük bir ilgi gösterildi.

Belediyemizin, vatandaşlarımızın, resmi kurum ve kuruluşlarının yaptığı yardımlar; Çelebiağa Camii önünde Halep'e ulaştırılmak üzere tırlara yüklenerek, Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Garnizon Komutanımız ve kurum amirlerinin ve vatandaşlarımızın katıldığı törende yapılan dualarla uğurlandı.

Kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.