PEYDAV’IN “MADDEYE DEĞİL HAYATA BAĞLAN PROJESİ” KAPANIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Pertekliler Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ( PEYDAV ) ile Gençlik ve Spor Bakanlığı 'nın ortaklaşa yürüttüğü ''Maddeye Değil Hayata Bağlan Projesi'' düzenlenen kapanış töreni ile birlikte sona erdi. Pertek Cumhuriyet Ortaokulu konferans salonunda gerçekleştirilen törene protokolün yanı sıra Belediye Başkanımız Recai VURAL, Vakıf Yöneticileri, vatandaşlar ve öğrenciler de katıldı.

Proje Koordinatörü Tuncay TEKİN tarafından yapılan konuşmanın ardından, Proje Katılımcısı 40 öğrenciye katılım belgesi verildi. Ayrıca projeye katkı sunanlara da teşekkür belgesi takdim edildi. Belediye Başkanımız Recai VURAL’ın teşekkür belgesi ve proje hatırası olan hediyesi Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Haluk ARSLAN tarafından takdim edildi. Yapılan ikramın ardından tören sona erdi.