DURMAK YOL; YOLA DEVAM!

İki kıtayı birbirine bağlayan tek tünel olma özelliği taşıyan Avrasya Tüneli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından hizmete açıldı. Açılışla ilgili Belediye Başkanımız bir tebrik ve teşekkür mesajı yayınladı. Mesaj şöyle:

- Gazi Mustafa Kemal'in; "muasır medeniyetler seviyesi" olarak ifade ettiği seviyeye ülkemizi ulaştırmak için tüm azmi ve heyecanı ile çalışan ve bu, Avrasya Tüneli gibi muhteşem eserlerle milletimizin, her türlü olumsuz koşula rağmen birliğini ve dirliğini en üst seviyede tutan; başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a, Başbakanımız ve Partimizin Genel Başkanı Sayın Binali YILDIRIM'a ve Adalet ve Kalkınma Partisi Hükumetine ve bu eserde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Ve böyle azim ve heyecanla çalışan bir gönüllüler ordusunun mensubu olmaktan gurur duyuyorum.

Evet, "Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.. Şahsın görünür rütbe-i aklı, eserinde".. Milletimize hayırlı, uğurlu olsun.

Recai VURAL / Pertek Belediye Başkanı