HALEP'TE İNSANLIK ÖLMESİN KAMPANYASI DUYURUSU

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Diyanet Vakfı öncülüğünde gerçekleştirilen "Halep'te İnsanlık Ölmesin" insani yardım ve sosyal duyarlılık kampanyası kapsamında gönderilen yadımların bir kısmı Halep ve İdlip kırsalındaki ailelere ulaştırıldığı belirtilerek, yapılan ihtiyaç tespiti çalışmalarında özellikle kışlık malzemelere ihtiyaç olduğu belirtilmiştir. Bu kapsamda İlçemizdeki vatandaşlarımızı bu kampanyaya destek vermeye çağırıyoruz.

Yardım yapmak isteyen vatandaşlarımızın aşağıda belirtilen kışlık malzemeleri, bulundukları mahallelerdeki camilere veya Belediyemiz garajına teslim etmeleri insanlık namına rica olunur. Kışlık malzeme listesi için:

• Orta boy kovalı kömür sobası (Boruları ve dirsekleri ile beraber)
  • Odun veya kömür
  • Sünger yatak
  • Hasır
  • Halı
  • Temizlik ve hijyen malzemeleri (kova,sabun,şampuan,deterjan, çocuk bezi, kadın pedi)
  • Mutfak malzemeleri ( Tabak, çatal ve kaşık, tencere, çaydanlık, sürahi vb)
  • Kışlık giyecek (Tüm ebatlarda ve her yaş grubuna göre)
  • Kışlık ayakkabı ve bot (erkek ve bayan tüm yaş gruplarına göre)
  • Battaniye, yorgan ve yastık
  • Bebek Bisküvisi ve Maması