KAYSERİ'DEKİ TERÖR SALDIRISI İLE İLGİLİ BAŞKANIMIZIN TELİN MESAJI

Belediye Başkanımız Recai VURAL; Kayseri'de meydana gelen terör saldırısı sonrasında bir mesaj yayınladı. Mesaj Şöyle:

" Bu asil ve aziz milletin, insanlığın, insanlık adına son umudu olduğunu bilen şer odakları, ona alçakca, şerefsizce yaptıkları terör eylemleri ile diz çöktüreceklerini sanmaktadırlar. Fakat beyhude:!

"Takdir-i Hüdâ kuvve-i bâzû ile dönmez,"

"Bir şem'a ki Mevlâ yaka, üflemekle sönmez!" beytindeki mana artık tahakkuk etmiştir. Allah, bu millete tarihinde birçok kez yüklendiği misyonu tekrar yüklemiştir. Ve bu milletin ve ülkenin bu kudsi misyonu İnsanlığa huzur ve barış getirecektir.

Duamız her daim şudur:

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi.
Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi.
Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın,
Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!......

Bu duygu ve düşüncelerle Kayseri'deki terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diler, yaralılara acil şifalar dilerim. Tüm milletimizin başı sağolsun.

Recai VURAL / Pertek Belediye Başkanı