BAŞKANIMIZIN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Belediye Başkanımız Recai VURAL bu akşam idrak edeceğimiz Mevlid Kandili sebebi ile bir mesaj yayınladı. Mesaj şöyle:

İnsanlığın şerefi, Fahr-i Âlem olan ve bir Hadis-i Kudsî'de "Levlake Levlak Lema Halaktu Eflak (Sen olmasaydın; bu kainatı yaratmazdım) hitabına mazhar olan" Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (A.S.M) doğum günü olan Mevlid Kandili'ne erişmiş bulunuyoruz.

Bu kutlu günde O Zât'ın (A.S.M) getirdiği selam ve esenlik dolu mesajına, özellikle içinde bulunduğumuz günlerde daha çok ihtiyacımız olduğu aşikârdır.

O mesajın en bariz özellikleri olan; barış, huzur ve kardeşlik hislerinin memleketimize, ülkemize ve tüm insanlığa yerleşmesi niyazı ile; Mevlid Kandilinizi tebrik ederim.

Pertek Belediye Başkanı