CUMHURİYETİMİZİN 93.YILI KUTLU OLSUN

Belediye Başkanımız Recai VURAL Cumhuriyet Bayramının 93. Yıldönümü münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Mesaj Şöyle:

" Türk Milletinin yüksek karakterine en uygun yönetim biçimi olan ve Millet olma bilincinin en zirvesindeki Kurtuluş Savaşı sonrasında ilan edilen Cumhuriyetimizin 93.Yılını coşkuyla, gururla kutluyor ve Cumhuriyetimiz için, vatanımız için şehit olan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum.

Cumhuriyetimize sahip çıkmak için 29 Ekim 1923'teki ruhu 15 Temmuz 2016'da hala canlı yaşattığımızı hepimiz gördük, bildik. Millet olarak Kurtuluş Savaşı verdiğimiz o yıllardan sonra tekrar milletçe Cumhuriyetimize sahiplendiğimiz bu günlerde Cumhuriyetimizin varlığı ve bize yakışan en güzel idare biçimi olduğu artık hiçbir şüphe içermeyecek şekilde tahakkuk etmiştir.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! "

Pertek Belediye Başkanı