İLÇE HASTANESİ ÖNÜ PEYZAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçe Hastanesi girişinde bulunan ve yağmur kanalı olarak kullanılan alanda Belediyemizce peyzaj çalışmalarına başlandı.

İlçemiz Hastanesi önünde yağmur suyu kanalı olarak değerlendirilen alan Belediyemiz peyzaj çalışması doğrultusunda düzenlenip, mevcut kanal faal tutularak daha görsel hale getirilmeye başlandı. Yapılacak çalışmalar neticesinde bu alanda; kaldırım, yeşil alan ve oturma alanı oluşturularak halkımızın kullanabileceği bir hale dönüştürülecek.

İlçemizdeki peyzaj çalışmalarındaki yardımlarından dolayı Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ve Peyzaj Mimarı Sayın Ömer Faruk BAŞGÜN’e teşekkür ederiz.