TARİHİ ÇELEBİAĞA CAMİİ PEYZAJ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçemiz tarihi eserlerinden olan Çelebiağa Camii’nin bahçesinde Belediyemizce yürütülen Peyzaj çalışmaları sona ermek üzere..

Peyzaj çalışmaları kapsamında;  Camii Bahçesi çimlendirilmiş, çevre düzenlemesi yapılmış, çiçek ekimi ve ağaç bakım çalışmaları yapılmış olup oturma alanlarında, Belediyemizce banklar yerleştirilmiştir.

Cami avlusuna gölgelendirme amacı ile avlunun dört köşesine gerekli tertibatlar hazırlanmıştır. Böylelikle Camimizin tarihi dokusuna uygun peyzaj çalışmalarının son aşamasına gelinmiştir.

İlçemizdeki peyzaj çalışmalarında yardımlarından dolayı Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne ve Peyzaj Mimarı Sayın Ömer Faruk BAŞGÜN’e teşekkür ederiz.