TOKİ İÇİN YER BELİRLEME ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte yürütülmesi planlanan “Konut ve Sosyal Donatı Programı” için, İlçemizde uygun yer tespiti çalışmalarına başlanmıştır.

Belediye Başkanımız Sayın Recai VURAL: “İlgili kurumlar nezdinde yapılan ilk görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ve uygun yer belirlendikten sonra Belediye Meclis kararı ile ivedilikle hayata geçirileceğini belirtti. Binaların çok katlı olmayacağını, böylece ilçemizin doğal yapısını bozmayacaklarını ve görsel kirlilik yaratmayacaklarını” sözlerine ekledi.

Söz konusu projenin ayrıntıları; yer tespitinin kesinleşmesi sonrasında Pertekliler ve kamuoyu ile paylaşılacaktır.

(RESİM TEMSİLİDİR)