KATI ATIK BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

2011 Yılında Çemişgezek, Pertek ve Hozat Belediyelerince kurulan Katı Atık Birliği’nin Meclis ve Komisyon seçimleri yapıldı.

10.06.2014 tarihinde merkezi  Çemişgezek’te bulunan Katı Atık Birliği’nin Mahalli İdareler Seçimlerinin sonrasında yapılan ilk toplantısında ilgili komisyonlara üye seçimleri yapılarak, 2013 yılı mali değerlendirilmesi yapıldı.  Toplantıda atık depolama yerinin belirlenmesi ve tesis kurulması için çalışmaların hızlandırılmasına karar verildi.