ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI'NA ZİYARET

Pertek Kaymakamı Sayın Memiş İNAN ve Pertek Belediye Başkanı  Sayın Recai VURAL’dan, Elazığ Belediye Başkanı Sayın Mücahit YANILMAZ’a “HAYIRLI OLSUN”  ziyareti...

Pertek Kaymakamı Memiş İNAN ve Pertek Belediye Başkanı Recai VURAL; Elazığ Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ’ı makamında ziyaret ederek “Hayırlı Olsun” temennisinde bulunmuş ve görevinde başarılar dilemişlerdir.

Yapılan görüşmede  Elazığ Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ , Pertek Belediye Başkanı Recai VURAL’dan talebi olup olmadığını sormuştur. Recai VURAL da: “Pertek’in teknik desteğe ihtiyacı  olduğunu” belirtmiştir. Buna mukabil Elazığ Belediye Başkanı Mücahit YANILMAZ : “Pertek’i Elazığ’ın ilçelerinden farklı görmediklerini ve her türlü desteği vereceklerini” söylemişlerdir.

Görüşme keyifli bir ortamda geçmiş ve ilerleyen zamanlarda tekrarlanması temennilerinde bulunulmuştur.