BELEDİYEMİZ KAÇAK SU KULLANIMI İLE MÜCADELEYE BAŞLIYOR

Evinizde, iş yerinizde, bahçenizde veya  inşaatınızda resimdeki  aparatla karşılaşmak istemiyorsanız duyurumuzu dikkatlice okuyunuz.

6 Haziran 2014 Cuma Günü mesai bitimine kadar; ev, bahçe, inşaat ve iş yerlerinde su aboneliği olmayan ve sayaçları arızalı olan vatandaşlarımızın su aboneliklerini yaptırmaları ve arızalı su sayaçlarını değiştirmeleri için belediyemize müracaat etmeleri gerekmektedir.

Aksi takdirde haklarında kaçak su kullanmaktan yasal işlem başlatılacaktır. Tüm halkımıza önemle duyurulur.